Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Do hlubin lásky

Do hlubin lásky

Na nevhodných místech hledám svoji hodnotu,
slyším už jen a jen svoji prázdnotu.
A hlasy v opuštěných krajinách,
osaměla jsem ve vlastních dějinách.

Už jen sloky tvojí písně zpívám,
navěky spojil nás její význam.
Za tikotu hodin tvůj dech vnímám,
- musíme jít !
Hlubiny lásky na dosah teď mám. <3
Publikoval(a): Le Vinnie, 7.9.2012
Přečteno (455x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sluníčko1, Lugilla, Jin&Jang, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti