Svatební noc
Svatební noc
Jen co svíčka zhasne
a my půjdem spát
přitiskni mě k sobě
a pojď si povídat
do černé tmy
a tepla postele
tepla našich těl
polib mě na rty
potichu se usmívej
až víčka klesnou
nám oběma
probudíme se za bílého rána
- novomanželka vedle novomanžela -
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 7.9.2012