Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

dvojčasí

dvojčasí

martyrium jedné noci
vlnobití v bocích
neubráním se bezmoci
nesmím se dotknout

Tvým prostorem
utekl jsem
do tratoliště krásy
v zakázáném dvojčasí

dál ve své nahotě
prostopášná
nahráváš průsvitné temnotě
blíží se konec počátku
hříchem provoněných hrátek

budím se ze snů
konečně ?
Publikoval(a): Marcone, 7.9.2012
Přečteno (147x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andymio, Lugilla, Ružka, Martin Havlíček, Sonja la Rosa, Puris, Engliš

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti