Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
I tak dekuji. Bohuzel, jsem velky amater, co pise na zaklade pocitu, proto vetsinou prevlada myslenka nad formou...ale rad bych se neco priucil zde na foru. Co takhle ve zkratce dat nejake rady?
10.9.2012 12:23 | Michael Bader
jo,jaký si to uděláš takový to máš. Básenka má sice myšlenku ale zpracování syrové,chybí smysl pro detail.
7.9.2012 23:15 | Martin Havlíček
Tak toto je k zamyšlení - filosofe.
7.9.2012 9:32 | děda včela