Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bez úcty

Bez úcty

Příjemná odpolední hodina
zalitá sluncem
mírný větřík
šedá hřbitovní zeď
a za ní vůně po čerstvě položených
vdovských květinách

postavy v černém
shlukují se u brány
muži vážní
ženy uslzené
- pohledy upřené do dáli-
až přijede
schovaný
bohudík !
v dubové krabici - nebožtík

vzpomíná se
smutní
při svíčkách
zahrajou a valčík na cestu poslední zazpívá

v tom černém chumlu
co odchází
v dresu oblečený cyklista na kolo nasedá
a nedaleko omladina na poškozených lavičkách
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 6.9.2012
Přečteno (155x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Averzus, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 10:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti