Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro a proti

Pro a proti

Globodecristal Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: Nejsem to a nejsem ono. Jsem pro a také proti. Jsem jen zkrátka důkaz toho, že lidé nejsou roboti ...

Nemívám záchvaty a netrpím nudou
libuji v šílenství a mám tvář tupou
neslídím po lásce, bojím se milovat
závidím princeznám
- s láskou kralovat

Neroním slzy pro nic za nic
dva rybníky na tváři a topící se princ..
Samo sebou na - šťastné konce nevěřím
průvod svatebčanů procházející nádvořím

Bojím se bojím - otráveného jablka
znalostmi chemie bábu položím na brka
netoužím po bálu, moji milí drazí
tancuji s noblesou - naplněna extází

Žale, žale pojď a ukaž tvář
já ti zas na oplátku ukáži žalář
Skončíme spolu na tmavém konci cely
kdepak - neboj se - to není příběh celý!
Publikoval(a): Globodecristal, 5.9.2012
Přečteno (496x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, Puris, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti