Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hořká pravda

Hořká pravda

Říkal že tě nikdy neopustí,
že s tebou bude bloudit ve věčnosti,
jeho slova byly jako med,
i když měl v krvi jed

Tvář andělskou měl,
a krásná slova říkat uměl,
ale tvá vagína byla jediné co chtěl,

Tys však hloupá zaslepená láskou byla,
a nic z toho jsi neviděla,
pozdě ti došlo že to byly lži a teď jsi sama

Mluvíš do tmy a ptáš se proč?,
ale odpovědi se nedočkáš
tak vem do svých rukou osud a vše k lepšímu otoč,

Protože i když zrovna slunce nesvítí,
jednou výjde a do tvého srdce láska znovu vejde.
Publikoval(a): Rebecca wood, 5.9.2012
Přečteno (239x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Puris, děda včela, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 10:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti