Promrhaný život ?!
Promrhaný život ?!
Na obloze ani mrak
poklidné moře andělů
kam nemusí nebeští ani balit
když se chtějí vykoupat
letadlo
a jeho čára
škrtá
co modř zanedbala
sem tam zbloudilý pták
slunce po schodech
přešlo od východu k západu
měsíc na černých zdech
a blikající dírky po špendlíkách
v černém saténu
zavírám okno
kde promarnila jsem jeden celý den
ulehám do peřin
spolu se sladkými sny nebo kupou příšer
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 5.9.2012