Nejprve ochutnala Eva
Nejprve ochutnala Eva
Nejprve ochutnala Eva. Vážila sousto v ústech a pak ho vyplivla do trávy. Adam, kterého zarazila náhlá změna v jejím výrazu, jí vzal jablko z ruky a zahodil ho daleko k obzoru. To nám tedy za to nestálo, pronesl, vzal Evu za ruku a spolu se vytratili v podvečerní krajině.
Had spadl úžasem se stromu.
Publikoval(a):
qala, 4.9.2012