Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naivita ?

Naivita ?

Rezavá plechovka Básně » ostatní ...

Anotace: Menší experiment

Druhý den ráno
jsem tě vykopl z postele
a řekl ti krávo

však uplynulý večer jiný byl

beruško, miláčku
(abych se zalíbil)
dáš si ještě decku ?

v alkoholovém oparu
domů
a pak pěkně postaru

ráno
- ponížená, bez věnečku -
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 4.9.2012
Přečteno (88x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, ajala, Martin Havlíček, NikitaNikaT., Lilien

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti