Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
No tak tohle bylo brutální,skoro jako by si trpěl a žadonil....ten obrat s tím výslechem tak to bylo excelentní...dva body!
5.9.2012 20:33 | Martin Havlíček
Pro mě skvělé počtení, nápadité.
4.9.2012 16:28 | NikitaNikaT.