Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Listopad 2010

Listopad 2010

X.Lodus Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Byl krásný podzim,neskutečný,tak ať ta něj nezapomenu,ani ostatní

V hospůdce ,U sudu´ je plno hostů,
popijí pivo,víno,kávu,collu,
holka a ten kluk obsluhují spolu.

Sedím tady na pivečku,
jsou tu štamgasti a párty,
je neděle,a den je tak zlatý.

Ani mráčku,čisté nebe,
trochu povětrno,slunce svítí,
a jak hřeje,to fakt nemá vadu.

Každý řekne, je to možné-
ale v listopadu ?
Publikoval(a): X.Lodus, 3.9.2012
Přečteno (788x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti