tahle doba
tahle doba
Anotace: čí pak je to asi vina ...
smradem dýchá známé místo
skládka vyloupaných očí
co nechtěli vidět
reálně tehle svět
z kořene mandragory
čajíček zdarma
hrdinům i pro srágory
a klidně s medem
pro jistotu všem
co za to můžeme
Publikoval(a):
Marcone, 3.9.2012