Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zítřek bude lepší

Zítřek bude lepší

bera Básně » o Lásce

Anotace: ... P.

Podobná u splavu Viktorce
Žaluji vodě, voděnce
Nebyl tu dnes, nebude zítra
Jiná ho večer u lože vítá.

Podobná zvonku v zelené trávě
Chci zvonit uvnitř, ve tvé hlavě
Možná že večer usnul jsi u ní
Však vzpomínka na mě zítra Tě vzbudí.
Publikoval(a): bera, 3.9.2012
Přečteno (250x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ajala, Puris, děda včela, NikitaNikaT., Lilien

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 10:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti