Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

večernicově upřímná

večernicově upřímná

Marcone Básně » Smutné

Anotace: netřeba ...

Krásnodrsný trylek
bez modrých chvilek
kdy zima své ostří
do hrudi podzimu vložila.

Mrakomorův děšť
z cípu zmrzlého kabátu
ve sněhobílou deku
mění okolní zápraží.

Je mu zima
na tomle divnosvětě
doživotně
bez večernice.
Publikoval(a): Marcone, 2.9.2012
Přečteno (131x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andymio, děda včela, Ružka, Martin Havlíček, Lugilla, NikitaNikaT., Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 09:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti