Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Instantní cirkus

Instantní cirkus

Cirkus odjel
město osiřelo
málo smíchu
a když ?
tak pouze škodolibý

V maringotce na cestě
odmaskovaní klauni sedí
zachmuřeně
kouří a popíjejí silné šery
rozjímají o poslání
zvaném bavit lidi
avšak po čtyřiceti letech
tyto šminkami rozežrané kreatury
obecenstvo nenávidí

sotva však opona rozhrne se
s úsměvem vkročí do manéže
a hází si dorty do tváří

principal umřel
šapitó rozbořili
utekli žirafy,lvi i sloni
klauni si vyprávějí
znechuceně
kde,kdy všude byli

KLIKAŘI
( teď už s pevnou židlí pod prdelí)
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 1.9.2012
Přečteno (67x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Martin Havlíček, NikitaNikaT., děda včela, Lugilla, ZENITZERO666, Jin&Jang, Rejan

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti