Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slečna,upravená od pátku

Slečna,upravená od pátku

Prošla slečna,v růžovém kabátku,
vlasy upravené,ještě od pátku,
tužka na oči,po tvářích tekla,
v očích strach,asi se života lekla.
Nebo jen,snad možná to,
a tak tedy otázka,co, vlastně kdo,
kdo ublížil děvčeti s kudrnatými vlásky,
kdo pošpinil její duši stínem lásky?
Na koho nemůže zapomenout,a tak beze smíchu,
bloudí ulicí a ztratila všechno pýchu,
na cokoliv.
Byl jen jeden z hodně lidí,
nebyl první,tak proč se stydí?
Pak beze slova a bez polibku,
odešel.
Snad příště,projde slečna v růžovém kabátku,
už konečně šťastná a upravená od pátku.
Publikoval(a): Kristička M., 31.8.2012
Přečteno (162x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, ajala, NikitaNikaT., děda včela, Engliš

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 10:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti