Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pomoz mi....

Pomoz mi....

....jsem změť pro a proti,
....jsem kus ledu na ohništi,
nebojím se jednat, když svět se mi bortí,
bojím se s vámi utkat na bojišti....

Nejsem sebou ... to je moje oslabení,
každá vzpomínka je dýka a mé poranění,
smím snít sny tížící srdce....
dýchat, žít a cítit se trpce....
Pomoz mi najít cestu k sobě,
pomoz mi najít cestu k tobě.
Najdi mé ruce a stiskni je pevně,
je to v nás, v tobě i ve mě....
Publikoval(a): Globodecristal, 31.8.2012
Přečteno (583x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien, NikitaNikaT., Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti