Láska při kapkách deště
Láska při kapkách deště
Při dešti
lehko pár pod deštníkem
pod hlavy lip se skryje
- nevidí,neslyší -
kapky kapou
v dálce pobuřuje
a nesmělé mladíkovy ruce
tápou
po těch neobjeveně nových mapách
dívčího těla
co příjemně chvěje se
pod polibky vetřelce
a s nimiž na letní plískanici
v mžiku zapomněla
...
vyšlo slunce
objevila se duha
a oni
ruku v ruce
do červeného taxíku sedaj
- je šest večer -
a blížící se soumrak milence popohání
k romantickému milování
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 31.8.2012