modlitba
modlitba
"Modlím se k tobě
tak se mi alespoň
podívej do očí
když zarputile mlčíš
za mraky schovaný
skrze paprsků mříž
tam, někde nad námi"
semínko pampelišky
z výšky
nemůže se dosmát
z pod bílohebkého padáku
vidí výraz našich tváří
jen ty, a já...
Publikoval(a):
Marcone, 30.8.2012