Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
....tak tohle semnou nehlo ale navadí, máš už dost skvělé tvorby....héé!
31.8.2012 23:27 | Martin Havlíček
Mnohem lepší, malá změna, ale hned je to úroveň výš :)
30.8.2012 8:44 | Lugilla
Tak, stávají se horší věci. Díky Lu. Eště jsem ji trošku předělal. Ale fakt jen trošku.
30.8.2012 7:32 | Marcone
Přijde mi depresivní - četla jsem ty čtyři řádky několikrát, než se mi podařilo ji (nějak) pochopit. Musím ale upřímně říct, že umíš líp...
30.8.2012 7:22 | Lugilla