Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chtít...

Chtít...

Martina Primová Básně » o Lásce

Anotace: ... někdy nestačí...

v rozporuplném bytí
našeho žití
tak moc bychom chtěli
jenže
nejde to, že ?!

Co s tím
vlastně
čím
nevím
a ty...

máš ponětí

smyslů zbavená
z věčného já
samotného
pustého
bytí
za zdmi
čtyřmi
snad
kdo by počítal

co s tím
vlastně čím
nevím
a ty...

nemáš páru

jsme
či nejsme v páru
rukou
nohou
těl
jak moc by jsi chtěl

co s tím
vlastně čím
já vím
a ty...

chceš...

tak proč... nejdeš...
Publikoval(a): Martina Primová, 29.8.2012
Přečteno (392x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lilien, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 10:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti