Ráno, kafe a já
Ráno, kafe a já
Anotace: Cítíte tu vůni kávy? :-)
Ráno, kafe a já
Ráno, ráno, raníčko,
vychází nám sluníčko,
z postele mě vždy tahá
má milovaná černá káva.
Miluju tu vůni po pokoji,
přivstat si – to mi za to stojí,
trošku cukru a mléka jen
a hned je zas hezčí den!
Ke kávě dám si cosi sladkého,
neboť jsem hrozný mlsoun,
potom lépe jde se do toho
- se vší chutí a taky vervou!
Radu chtěla bych vám ještě dát,
zkuste si ráno o chloupek přivstat,
vynechte antidepresiva a prášek,
namísto tohoto nesmyslu a svinstva
- dejte si s radostí kávičku a koláček!
Publikoval(a):
Kateřina Svobodová, 29.8.2012