PODZIM.
PODZIM.
Anotace: Vítej drahý podzime:o)
,,...stromy oděné v listoví
sám podzim mi napoví
jak zbožnou píseň vítr v korunách zpívá
a léto vážně zívá
už jde spát
až budou větve bez listí
zima jim sněhovou peřinu zajistí...,,
Publikoval(a):
Lavander, 29.8.2012