Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Po pravdě mě mnohem více oslovila ta druhá - proniká do hloubky a nutí přemýšlet, pro mě je to mozaika, která právě svým typicky nesourodým dojmem vytváří originální výtvor...
29.8.2012 17:59 | Lugilla