ČD 953
ČD 953
Anotace: Trošku starší věc
V dálce houká vlak
uhání na sever
vlak - motorák
rozpálen od slunce
ošuntělý jízdou
pokreslen Piccasi ulice
jede krajinkou
a ztěžka oddychuje
projede tunelem
VÝHYBKA !
uhne se
tradadá
do stanice z upoceným čelem
lidičky vystoupí
rozejdou se
a motoráček
vydává se spát
blízké depo:
spí tu on
jeho bratříčci
i opilý tramvaják
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 29.8.2012