Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzimní sonet

Podzimní sonet

bera Básně » o Lásce

Anotace: někdy se to třeba splní :-)

Vítr rozehrál struny houslí,
prsty mé se chvějí v melodii tvého těla
a houslový klíč
země se zachvěla
otevřel údolí slastí
jež s tebou poznat bych chtěla.

Podzimní vítr dál vyhrává si svůj sonet
a já v myšlenkách melodií dám se vést
než skončí tento moment
...snad stihneš mě ještě jednou svést.

Ještě jednou a bude to poprvé
ještě jednou a bude to víc než hudba
ještě jednou a proč ne ...
láska je potvora svůdná.
Publikoval(a): bera, 29.8.2012
Přečteno (288x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Martina Primová, ajala, děda včela

Spodek

Stránka generována 11.11.2024 14:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti