Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zbytky

Zbytky

Déšť sjíždí po oknech,
vrtule cákanců
se vraždí o deštníky.

Seděl na barový židli
uprostřed barev chlastu
a pseudoslunce
obarvilo rty na modro

s cigárem v ruce,
hlava prázdná a těžká;
čokoláda, oříšky a datle…
a déja vu včerejšků.

Už přestalo pršet,
dech slábne.
Zůstává šedivo a chladno…
Publikoval(a): Lugilla, 28.8.2012
Přečteno (186x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mrne, Rejan, Lilien, ZENITZERO666, děda včela, Marcone, Martin Havlíček
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti