Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kolikrát ?

Kolikrát ?

Tak tohle fakt nevyčíslím
to je nad mé síly.
Kolikrát za den na Tebe myslím?
No skoro každou chvíli.

A kolikrát za noc nedáš mi spát?
Když zavřu oči vidím Tebe.

Kolikrát?
Málo,moc, či akorát?
Snažší je spočítat
kolik hvězd má nebe.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 28.8.2012
Přečteno (536x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Ružka, Felicis, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti