Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vrah

Vrah

Gigina Básně » Smutné

Anotace: Je to o mých pocitech když mi zemřela kamarádka. (pes)

V prostředu temné oblohy
Staly se nejhorší nehody.
Odešla osoba srdci mé blízká
Na rukách nevisí vrahovi želízka.

Spravedlnost nikde blíž
Nedrží mě tu už nic.

Zodpovědnost za smrt mou
Budu já odpovědnou.
Dám vniveč život svůj
Pro návrat jenom tvůj.

Vzal si život tvůj
I když křičím na něj stůj!

Svědomí tíží mě čím dál víc
Nemůžu ti už dát nic.
Jen smrt toho kdo ti to udělal
Ten kdo si s toho nic nedělal.

Chci cítit jeho tlukoucí srdce ve své dlani
I kdybychom spolu byli vdáni.
Chci vidět, že ho to mrzí
I když to byl člověk cizí.

Pocítí můj hněv
To mi věř!

Počkej, až se mi dostane do rukou
Smrt bude mít jednoduchou.
Stojím tu s tím nezmarem
Nesmířím se s nezdarem.

Nenávist žene mě dál
Byla si poslední komu život vzal.
Kdyby to jen dříve vzdal
Nikdy by můj hněv nepoznal.
V rukách mám osud jeho
Nestojí ani o pohled na něho.
Černý skrz na skrz je
Jemu už nic nepomůže.

Smrt byla by uvolněním pro něho
Osvobozením od všeho.

Nikdo neví, kdo to tenkrát udělal
Bojí, se že by ho za to někdo oddělal.
Ten kdo by to byl jsem já
A až ho najdu tak to udělám.

Nikdo ho nikdo nepoznal?
Nemá matku?
Zvláštní to příhoda.
Za to nemůže sama příroda
Ta tohle nedělá.

Vzít život bezmocnému tvorovy
Nepomůže ti ani východ nouzový.

Hledíme z očí do očí
Kdo první po kom skočí?
Tak já.
Aspoň to už skončí.

První výstřel do hrudi
Jen tak z mé nudy.
Druhá míří do těla
Tahle už tě oddělá.

Třetí není potřeba
Zbyla z něj už jen mrtvola.
Publikoval(a): Gigina, 27.8.2012
Přečteno (119x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 09:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti