Epilog (před svítáním)
Epilog (před svítáním)
Bezčasí vylézá z hodin
pavoučí vlání zkřížilo cestu tichu
Na dvoře padající ořechy zatloukají včerejší zla
Kdo nyní neprocitl zprůsvitní jak anděl
Kdo nyní neumřel má ještě den
Publikoval(a):
qala, 27.8.2012