-pesi -opti mismus
-pesi -opti mismus
Na plastovou udici
težko chytíš zlatou rybku
stejně tak svoje NIC
nesnadno uložíš na vkladní knížku
a já ptám se
je to špatné či nikoliv
běh na dlouho trať
při bouřce po poli
avšak změna může nastat
a plastová udice
bude lapat rybky na magnetky
svoje NIC proměníš
v těžce našetřené kovové pětky
a běh po poli
umožní ti
býti žhavý
rozpálený
v prach si
a v prach se obrátíš
AMEN !!
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 27.8.2012