Lež jako dech
Lež jako dech
Anotace: žádná jiná možnost ... ?
Přidělen zámek k mým branám dechu byl.
To a stovky zbytečných ran.
Šetřím si nádech,jenž mi ještě zbyl.
Zámek z oceli živé byl ukován.
Navždy rty mé zamčené jsou
klíčem z vosku měkkého.
Jen lži záchranou jsou mou...
...pouze to a nic jiného.
Publikoval(a):
Felicis, 27.8.2012