letně vzletná
letně vzletná
Anotace: jen ... fantazie
pod nahým závanem
příslibu cudnosti
poste restante :
pelíšek
na pláži z večera
samotou přikrytí
na dece zvoní
krásný věk
pro první lásku
nový přívlastek
touha dál roste
z nepoznaného
chtěl bych poprvé
po sté
ta dívka byla jediná
stále cítím písek
ve svých ústech
do tváře mluví
mátový její dech
nezapomenutelně ...
vzpomínám
Publikoval(a):
Marcone, 26.8.2012