Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Od reggae k dobré náladě

Od reggae k dobré náladě

Reggae hudba líně zní,
skoro všichni pod stagí spí.
V rytmu hudby sladce sní,
o životě lecos ví.

Budí je až píseň Boba,
No, woman, no cry.
To tě přejde všechna zloba,
bílá vlajko tiše vlaj-

Poté sedí na louce,
a navzájem se mají rádi.
Verše o pohodě čtouce,
jako nejlepší kamarádi.

Objetí přece nic nestojí,
a úsměv ještě méně.
Měl by být stálou výstrojí,
něčím, co je v ceně.

Dobrá nálada je krásná věc,
stojí za to se jí držet.
Avšak je to těžké přec,
zlost a zášt zadržet.
Publikoval(a): Jelínek Rockefeller, 26.8.2012
Přečteno (90x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti