A přece to nakonec bylo dobré
A přece to nakonec bylo dobré
Mé oči
se přizpůsobují vlnění stěn
dopřavám si další rundu
s výhledem k baru
na houf princezen
avšak než se zmůžu
k nim dojít
a něco říct
padám k nohám stolu
a možná je to tak i líp
líbat zemi plnou popelu
než probudit se
a mít vedle sebe nějakou "obludu"
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 26.8.2012