Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

tmavé já

tmavé já

katepompadu Básně » Smutné

Anotace: šedé stíny na srdci napsané na papír

Jdeš ulicí tou černou tmou
jdeš městem kde jen duše jsou
Všude stíny, tmavý plášť
smutek, strach a pláč

Stromy náruč chtěj ti dát
usměj se, nesmíš se bát
už svítá, nový den tu máš
Je ráno, končí bál

Ten noční ples, ples maškarád
slyšíš ptáky, vítr vát
Jsi ztracený syn krutých bludů
nezbavíš se starých dluhů

Jsi jen tím co zbylo znás
proč stále své sny ukrýváš?
Vstaň a běž do hvězdných bran
to poklad tvůj a lidský klam
Publikoval(a): katepompadu, 26.8.2012
Přečteno (154x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 09:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti