**Kde kdo může závidět
**Kde kdo může závidět
Anotace: tak trochu o barvách...
~~~
Slovo to má svoji barvu
má hluboký i něžný tón
někdy to zní bleděmodře
jindy jako v bouři hrom.
Jednou barví jahodově
když ze rtů lásku slíbáš
ona je tvá milovaná
ty souznění teď hlídáš.
V barvě bílé řekne „ano“
i tvé „ano“ v chrámu zní
to jsou krásné barev tóny
v té kytici svatební.
Pak se chystá povijánek
Bleděmodrý? Růžový?
To je vážně překvapení
ti dva nám to nepoví.
Až uslyšíš uá,uá
to je první dětský pláč
poděkuješ andělovi
ten jen špitne „není zač“.
Zbytečná jsou potom slova
barevný je lásky květ
ty jsi šťastný ona taky
krásné tóny má váš svět…
~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 25.8.2012