Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska přichází s úsvitem

Láska přichází s úsvitem

Slunce pomalu vychází,
měsíc trpce lká.
Kde se má láska nachází,
to nevím ani já.

Úsvit to je naděje,
noční deprese zmizí.
za světla přec vlídně je,
beze snů, tmy a krizí.

Úsvitem nový život začíná,
noční běsy se vrátí do stínů.
Má lásko, navinná, jedinná,
doufám že tě neminu.

Bez tebe byl bych smuten,
jsi můj maják v poušti.
Snad jsem tvé lásky hoden,
tato víra mě neopouští.
Publikoval(a): Jelínek Rockefeller, 25.8.2012
Přečteno (81x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, GAIA77

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti