Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
smutně beznadějné...
15.1.2013 15:36 | Andymio
ty voe to byla dobrá pohádka,bavil mě děj a proto sem to dočetl...a to bys nebyl ty,kdyby sis prostě na konci nerejpnul do boha...héééé.
27.8.2012 19:46 | Martin Havlíček
No toť věru smutná zkušenost.
25.8.2012 17:03 | Ružka
Příběj je pěknej, má pointu, jen bych to trošku zkrátila...to už je asi dost stará báseň, viď? Čistě jen pocit, ale mě k tobě úplně nesedí ani tématem ani zpracováním...
25.8.2012 16:19 | Lugilla