Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

S vůní soli

S vůní soli

Vlny se lámou o mysy
rackové křičí
svou chechtavou píseň
a písek je bílý
žhnoucí
mnohé paty by se spálily

pláže bez slunečníků
jen mladý pár
ruku v ruce
procházející se po břehu
a jejich nohy
omývají slané jazyky vody

jak dlouho?

do slunce západu
kdy odejdou
a vše se zahalí do stínu

při zpěvů sirén
a mušlí...
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 25.8.2012
Přečteno (54x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, děda včela, GAIA77, Jin&Jang, Lugilla, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti