So 25.8.2012 11:19
So 25.8.2012 11:19
Anotace: Záplava myšlenkového strachu,pak podléhá i odolný život krachu Ty bludný brachu.
Marně se snažím život druhých pochopit
a s muži neumím se lopotit
Jak turecká královna smutku
pozvu do harému Smrtku
ve znamení skutku
Tebe Tebe jsem uměla milovat
a štěstí navzdory pilovat
Tajemství co si nosím v hlavě
nerozvážně bych odhalila právě
jsem Ti písní v obrazu smutných vět
zhroutím Ti celý svět
začneš churavět
Krása bolesti smutku tkví v utrpení
čímž jsi se mi prokázal.
Publikoval(a):
Lavander, 25.8.2012