Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Někdo oddělal kliky ze dveří

Někdo oddělal kliky ze dveří

Hrudník zaplaví
vlny bolesti
když se další vzdech
z hrdla vyprostí

stále nejde mi
faleš úsměvů
chtěl bych se štěstím
dát si rendez-vous

stojím na prahu
křičím otevři
někdo oddělal
kliky ze dveří

jako šílený
čekám na běsy
lahví zalití
tolik neděsí

musím zbavit se
černejch závěsů
tohle žití dál
prostě nesnesu

zatím ve tmě
hledám bezpečí
než mě obejme
smrt svou náručí
Publikoval(a): J.F. Marnotratný, 24.8.2012
Přečteno (124x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Martin Havlíček, ajala, LadyLoba Romana

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti