Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

rodné město

rodné město

bera Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Rodné vinice .... (Praha)

Pro trochu lásky, šel bych světa kraj,
píše se
ve Tvé básni
Jaroslave,
tenhle rým
však neříká mi
s kým
a Poštovní schránka
Jiří,
nadělí mi jen účty za mé žití.

Vy však pane Hrabě
opěvujete pro mě
drahé a známé
město – Prahu
a za tuhle Vaši snahu
ctím Vás velice
neb to jsou mé rodné vinice...
Publikoval(a): bera, 24.8.2012
Přečteno (290x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., Marcone, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti