Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jen tak

**Jen tak

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ..a ve verších..

Ve verších

Dnes ve snu cítím na tvářích
tu jeho něžnou ruku
a nechci jenom ve verších
padnout mu kolem krku.

Jinak to lásko nepůjde
jak ve spánku a v básni
zpět totiž cesta nevede
tak dobrou noc.A zhasni.

Tak zavřu oči,to už spím?
Něco mě na prsou tíží
asi se honem probudím.
Na mě má kočka leží.

Jemně ji uložím vedle sebe
ona jen koukne.A spí dál.
Zahřeje mě zahřeje tebe
vždyť ses mi zase jenom zdál.

~~~~~*~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 24.8.2012
Přečteno (162x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, NikitaNikaT., Ružka, Marcone, děda včela, Psavec, modrá

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 09:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti