Prostě ráno
Prostě ráno
Pozoruji rozespale
jak cukr mění barvu
v kávě
jak pomalu rozpouští
své krystalky
se sladkostí
a já čtu si ranní tisk
čerstvý rohlík v ústech mých
na to
že je sedm ráno
je vzhůru
a má se líp
než včerejší večer
kdy usnul u záchodové mísy
ach, ten líh
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 24.8.2012