Jackovi
Jackovi
Srkz haluze stromů
problikává slunce
zpívají ptáčci
a já ve své muchomůrce
věnuji se rumu
jsem na své plchetnici
plavím se
bůhví kam
bez papouška
bez potřeby mít náušnici
n vlnách zlatavé hnědi
JÁ, RUMOVÝ PIRÁT !!
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 23.8.2012