Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Němohra

Němohra

Bezhlas labyrintu složitostí
v napětí proudí záprstím;
při úpatí zalesněných svahů
nejslavnější role se zhostí

(už nikdy nepromluvit)

Život je plný obscenit,
každá má jiný dialekt;
neposkvrněnou průzračnost
nikdy nedokáže docenit.

Osrdečník obrostl psím vínem,
jsem v předbraní oáz;
hlas nejde vstříc přísluní,
spoutaný vlastním stínem

(mluvím nemluvím)
Publikoval(a): Lugilla, 23.8.2012
Přečteno (124x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, koala-pancake, Martin Havlíček, Puris, Květka Š., děda včela, Jin&Jang, Marcone

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 09:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti