Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přátelství vs. Láska

Přátelství vs. Láska

bera Básně » o Lásce

Anotace: pro ...

Přátelství prý nebolí,
ale bolí příteli,
když protne ho navíc
cit - LÁSKA zvaný.
A ty nesmíš to nahlas říct,
neb přátelství zničil bys!!!
Publikoval(a): bera, 23.8.2012
Přečteno (319x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: LadyLoba Romana, NikitaNikaT., ajala

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 11:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti