Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kvítky

Kvítky

Rezavá plechovka Básně » o Přírodě

Anotace: S jednoduchým zpracováním

Jako malé kvítky
neposedně
jsme rozeseti
po veliké louce
v trávové peřince
a místo lucerny slunce
...
povyrosteme
a nyní pozorujeme svět z větší výšky
narostly nám lístečky
a opilují nás včelky
travička žloutne
a slunce padá k západu
...
pomalu z nás opadávají květy
leccos jsme zažily
a leccos máme uchováno v paměti
zbytky z nás létají po okolí
-je podzim-
a my umíráme s jeho počátečním živořením
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 22.8.2012
Přečteno (504x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, děda včela, Lilien

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti